Emjee klantenportaal

bezig met laden...

Search
Menu
Search

Gebruikersvoorwaarden

Wat is het Emjee klantenportal

Emjee ICT diensten heeft voor haar klanten een portal opgezet met

  • informatie over producten en diensten
  • nieuws over relevante actuele onderwerpen
  • zelfservice onderdelen

Doel van het klantenportal

Doel van het klantenportal is om gebruikers optimaal te informeren over producten en diensten.

Voorwaarden voor gebruik

Het klantenportal is toegankelijk voor alle klanten van Emjee ICT diensten.

Inloggen via SSO koppeling met Office 365

Klanten kunnen inloggen op het portal met hun eigen Office 365 inloggegevens. In het klantenportal worden uw naam en zakelijk e-mailadres vastgelegd. De autorisatie vindt plaats bij Microsoft. 

Links naar sites van derden

Het Emjee Klantenportal kan links naar andere websites ("gelinkte sites") bevatten. De gelinkte sites vallen niet onder de controle van Emjee ICT diensten en Emjee is niet verantwoordelijk voor de inhoud van een gelinkte site. Emjee ICT diensten verstrekt deze links alleen voor uw gemak en het opnemen van een link impliceert geen goedkeuring door Emjee ICT diensten van de site of enige associatie met haar exploitanten.

Geen onwettig of verboden gebruik

Als voorwaarde voor uw gebruik van het Emjee klantenportaal garandeert u Emjee ICT diensten dat u het Emjee klantenportaal niet zult gebruiken voor enig doel dat onwettig of verboden is door deze voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen. U mag het Emjee klantenportaal niet gebruiken op een wijze die het Emjee klantenportaal zou kunnen beschadigen, uitschakelen, overbelasten of aantasten of het gebruik en genot van het Emjee klantenportaal door een andere partij zou kunnen verstoren. Het is niet mogelijk om materialen of informatie te verkrijgen of te proberen te verkrijgen op een manier die niet opzettelijk beschikbaar is gesteld of verstrekt via het Emjee klantenportaal.

Disclaimer aansprakelijkheid

De informatie, software, producten en diensten die zijn opgenomen in of beschikbaar zijn via het klantenportal kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Wijzigingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie in het portal. Emjee ICT diensten en/of haar leveranciers kunnen ten allen tijde verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen in het portal. 

Copyright 2024 Emjee ICT diensten
Naar boven